Over ons

Uitgeroepen tot

Leukste winkel in de Liemers

in 2017 is IJs & More verkozen tot de leukste winkel van de Liemers.

IJs & More, opende haar deuren in 2014.

Eigenaren Ronald en Brenda kun je dagelijks in de winkel aantreffen, net als vaste medewerkster en dochter Quinty.

Schepijs en chocolade. Lokaal geproduceerd!

​IJs & More is al jaren een begrip in Didam en omstreken. Bijna iedere Didammer van klein tot groot heeft wel eens een ijsje van IJs & More geproefd. Het karakteristieke van IJs & More is dat het ijs op ambachtelijke wijze en dagelijks vers gemaakt wordt. Wanneer je een ijsje uit de ijskeuken van IJs & More eet, dan proef je de heerlijke volle smaak. We hebben 24 smaken en ieder jaar komen er 1 of 2 nieuwe smaken bij. Naast de gangbare smaken heeft IJs & More ook ijs voor diabetici en mensen met allergieën (lactose en gluten).

IJs & More is dé ijssalon van Didam voor iedereen, van jong tot oud, iedereen lust wel een ijsje. Bij IJs & More wordt u snel en vriendelijk geholpen door ons team, die ook bestaat uit jonge maar enthousiaste scholieren en studenten.

IJs & More is ook een chocolaterie. Wij zijn gespecialiseerd in het zelf maken van bonbons en chocolade en leuke, persoonlijke chocolade geschenken. Als u eens in onze webshop rondkijkt, vindt u ons assortiment op chocolade gebied.

Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen over mogelijkheden met chocolade. U vraagt en wij maken het graag voor u.

Heeft u even een stukje gewandeld of gefietst? Een perfect moment om een lekker ijsje bij IJs & More te eten en even heerlijk op het terras te zitten genieten van alle leuke dingen in het leven. Bij minder mooi weer kunt u ook bij ons binnen zitten. Als u met de auto komt, kunt u GRATIS en voor onze deur parkeren. 

Genieten.
Elke dag.

Volg ons op social media.