06-14153308 ijs.more@gmail.com

Over ons

Op de hoogte blijven

Volg ons ook op social media

IJs & More, opende haar deuren in 2014.

Sinds de zomer van 2022 is ons team versterkt met Michel, die je naast Ronald en Brenda dagelijks in de winkel kunt aantreffen.

Schepijs en chocolade. Lokaal geproduceerd!

​IJs & More is al jaren een begrip in Didam en omstreken. Bijna iedere Didammer van klein tot groot heeft wel eens een ijsje van IJs & More geproefd. Het karakteristieke van IJs & More is dat het ijs op ambachtelijke wijze en dagelijks vers gemaakt wordt. Wanneer je een ijsje uit de ijskeuken van IJs & More eet, dan proef je de heerlijke volle smaak. We hebben 24 smaken en ieder jaar komen er 1 of 2 nieuwe smaken bij. Naast de gangbare smaken heeft IJs & More ook ijs voor diabetici en mensen met allergieën (lactose en gluten).

IJs & More is dé ijssalon van Didam voor iedereen, van jong tot oud, iedereen lust wel een ijsje. Bij IJs & More wordt u snel en vriendelijk geholpen door ons team, die ook bestaat uit jonge maar enthousiaste scholieren en studenten.

IJs & More is ook een chocolaterie. Wij zijn gespecialiseerd in het zelf maken van bonbons en chocolade en leuke, persoonlijke chocolade geschenken.

Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen over mogelijkheden met chocolade. U vraagt en wij maken het graag voor u.

Heeft u even een stukje gewandeld of gefietst? Een perfect moment om een lekker ijsje bij IJs & More te eten en even heerlijk op het terras te zitten genieten van alle leuke dingen in het leven. Bij minder mooi weer kunt u ook bij ons binnen zitten. Als u met de auto komt, kunt u GRATIS en voor onze deur parkeren.

Genieten.
Elke dag.

Volg ons op social media.